Suite en alemany/alemán

M’havia oblidat de postejar l’article que el diari alemany Der Tagesspiegel va fer sobre el barri de Gràcia aquest estiu!
Daniel Brühl i Isabel Coixet recomanen els seus llocs favorits i les seves impressions cap a Gràcia. Suite és una de les boutiques destacades i també nosaltres intercanviem opinions ^_^ Moltes gràcies per incloure’ns en la vostra ruta més personal!

Me había olvidado de postear el artículo que el periódico alemán Der Tagesspiegel hizo sobre el barrio de Gràcia este verano!
Daniel Brühl e Isabel Coixet recomiendan sus lugares favoritos y sus impresiones hacia Gràcia. Suite es una de las boutiques destacadas y también nosotros intercambiamos opiniones ^_^ ¡Muchas gracias por incluirnos en vuestra ruta más personal!

Suite a Der Tagesspiegel

Los comentarios están cerrados