Festes de Gràcia!

Si esteu per Barcelona o apropet, no dubteu en passar-vos per les Festes de Gràcia! Nosaltres hem recorregut alguns dels carrers decorats i estan preciosos! Ens encanta la creativitat i bona feina dels nostres veïns. Felicitats!!!
Si estáis por Barcelona o cerquita, no dudéis en pasaros por las Fiestas de Gracia! Nosotros hemos recorrido algunas de las calles decoradas y están preciosas! Nos encanta la creatividad y buen hacer de nuestros vecinos ¡¡¡Felicidades!!!

Festes de Gràcia - Joan Blanques de DaltFestes de Gràcia - Joan Blanques de Dalt

Festes de Gràcia - Joan Blanques de Baix Festes de Gràcia - Joan Blanques de Baix

De moment (encara ens falten per veure molts carrers) ens ha encantat el carrer Joan Blanques. La part de dalt, en la seva línia, ambients onírics i asiàtics amb meravelloses llums. La part de baix molt cafetera, amb unes tasses i culleretes penjades al revés que em recorden al País de les Meravelles.
De momento (aún nos faltan por ver muchas calles) nos ha encantado la calle Joan Blanques. La parte de arriba, en su línea, ambientes oníricos y asiáticos con maravillosas luces. La parte de abajo muy cafetera, con unas tazas y cucharitas colgadas al revés que me recuerdan al País de las Maravillas.

Al meu nen li ha agradat especialment el carrer Providència dedicat a Bob Esponja! i la Plaça Rovira coberta d’originals guitarres. A mi niño le ha gustado en especial la calle Providencia dedicada a Bob Esponja! y la Plaza Rovira cubierta de originales guitarras ^_^

Suite Festes de Gràcia Suite Festes de Gràcia

Suite Festes de GràciaSuite Festes de Gràcia

A Suite tenim obert durant totes les festes d’ 11h a 14h i de 17h a 20h30 amb les últimíssimes rebaixes!
En Suite tenemos abierto durante todas las fiestas de 11h a 14h y de 17h a 20h30 con las últimísimas rebajas!

Los comentarios están cerrados