Suite News!

Aquesta primavera incorporem una altra nova dissenyadora: AdrianaWim
Destaca per les seves peces minimals, patronatges innovadors i una cura especial en els detalls. Us deixem unes quantes imatges…+ a Suite!
Esta primavera incorporamos otra nueva diseñadora: AdrianaWim
Destaca por sus piezas minimales, patronajes innovadores y un cuidado especial en los detalles. Os dejamos unas cuantas imágenes…+ en Suite!

AdrianaWim a Suite

AdrianaWim a Suite AdrianaWim a Suite

Els nous tocats de Maravillas Miller són una meravella! Palla trenada, tenyida i tractada en forma de viseres, diademes i volants. Tens una celebració al camp? és el complement perfecte!
Los nuevos tocados de Maravillas Miller son una maravilla! Paja trenzada, teñida y tratada en forma de viseras, diademas y volantes. ¿Tienes una celebración en el campo? es el complemento perfecto!

Nous tocats de Maravillas Miller Nous tocats de Maravillas Miller

I l’aparador d’aquesta setmana neda en aigües marines, looks oversize i lleugers, perquè el vent sigui el que insinuï la teva silueta…
Més un LBD (little black dress o petit robe noir o vestidet negre jaja) senzill i elegant amb el toc d’humor a l’escot.
Y el escaparate de esta semana nada en aguas marinas, looks oversize y ligeros, para que el viento sea el que insinúe tu silueta…
Más un LBD (little black dress o petit robe noir o vestidito negro jaja) sencillo y elegante con el toque de humor en el escote.

Suite Mar Suite Mar

Suite LBD Suite LBD

Los comentarios están cerrados