10é Aniversari de Suite!! ¡¡10º Aniversario de Suite!

Si Si avui complim 10 anys de l’obertura de Suite!!! Estem molt feliços i volem compartir-ho amb tots vosaltres.
Han estat 10 anys amb molta il·lusió i treball, però sobretot hem après i compartit. I tenim moltes ganes de seguir creant i apostant per la moda, la independència i el treball ben fet!

Anem molt embolicats muntant l’expo “Dibujogente” que inaugurem aquest dijous, esteu tots convidadíssims i segur que més d’un brindis anirà per Suite ;D

Gràcies a tots els clients, dissenyadors, premsa, col·laboradors i a qualsevol de les persones que ha passat per Suite i ens ha deixat una floreta o un somriure…i avui acabo amb un clàssic dels meus posts: ENS VEIEM A SUITE!

Ah! i ben aviat nova web Suite!

Si Si ¡hoy cumplimos 10 años de la apertura de Suite!!! Estamos muy felices y queremos compartirlo con todos vosotros.
Han sido 10 años con mucha ilusión y trabajo, pero sobretodo hemos aprendido y compartido. Y tenemos muchas ganas de seguir creando y apostando por la moda, la independencia y el trabajo bien hecho!

Andamos muy liados montando la expo “Dibujogente” que inauguramos este jueves, estáis todos invitadísimos y seguro que más de un brindis irá por Suite ;D

Gracias a todos los clientes, diseñadores, prensa, colaboradores y a cualquiera de las personas que ha pasado por Suite y nos ha dejado un piropo o unas risas…y hoy acabo con un clásico de mis posts: ¡NOS VEMOS EN SUITE!

¡Ah! y muy pronto nueva web Suite!

2 comentarios sobre “10é Aniversari de Suite!! ¡¡10º Aniversario de Suite!”

  1. karma dijo:

    10 anys ja … com passa el temps … Des de Meliana (València), Mooooooooltes felicitats!!! Malauradament m’hauré de perdre l’expo, però a veure si puc pujar aviat a BCN i endur-me un munt de coses boniques ;)

  2. Marta dijo:

    Moltes gràcies Carme! aquí estarem ;D farem un munt de fotos de la expo pels qui sou lluny!
    Fins ben aviat!