New Season – New Designer!

Estrenem primavera i dissenyador! Miriam Aniorte Roch és la dissenyadora que s’encarrega de realitzar les col·leccions de moda d’Animal Questions, un col·lectiu pertanyents a diferents àrees de la creació i el disseny.
“Animal Questions és una marca jove i amb molta energia que lluita contra la no revolució en la moda i pretenen aportar benestar i optimisme al que la vesteixi. La seva col·lecció càpsula BE AN ANIMAL porta a la ciutat l’exotisme de les papallones, els camaleons i les aus del paradís. Si ets una miqueta “animal” t’agradarà Animal Questions.”
A Suite després de penjar la seva primera col·lecció a la botiga…ens sentim molt “animals”! i vosaltres?

AQ & Suite AQ & Suite

AQ & Suite AQ & Suite

Estrenamos primavera y diseñador! Miriam Aniorte Roch es la diseñadora que se encarga de realizar las colecciones de moda de Animal Questions, un colectivo pertenecientes a distintas áreas de la creación y el diseño.
“Animal Questions es una marca joven y con mucha energía que lucha contra la no revolución en la moda y pretenden aportar bienestar y optimismo al que la vista. Su colección cápsula BE AN ANIMAL trae a la ciudad el exotismo de las mariposas, los camaleones y las aves del paraíso. Si eres un poquito “animal” te gustará Animal Questions.”
En Suite después de colgar su primera colección en la tienda…nos sentimos muy “animales”! ¿y vosotros?

1 comentario sobre “New Season – New Designer!”

  1. isaias dijo:

    AMAZED AND VIBRAT COLLECTION.REALLY COLORFULL AND SENSITIVE IDEAS WHITH A GREAT TRAETMENT OF PRINTS.
    THIS MUST BE A ESSENTIAL CLOTHES FOR SUMMER SEASONS.
    I AM REALLY GLAD TO DISCOVER THIS NEW LABEL
    CONGRATULLATIONS.