Quins preus!? Que precios!?

A Suite no solem parlar de preus..però en ocasió d’aquest post anunciant els últims de dies de rebaixes (podeu veure a la imatge que hi ha cosetes molt interessants), vaig pensar que era un bon moment per parlar del “preu de les coses”.
Haig de dir que la nostra clientela entén i valora el que oferim a Suite, i torna…el millor senyal! però m’agradaria explicar el que/com/perquè de les nostres peces.

En Suite no solemos hablar de precios..pero en ocasión de este post anunciando los últimos de días de rebajas (podéis ver en la imagen que hay cositas muy interesantes), pensé que era un buen momento para hablar de el “precio de las cosas”.
He de decir que nuestra clientela entiende y valora lo que ofrecemos en Suite, y vuelve…la mejor señal! pero me gustaría explicar el que/como/porque de nuestras prendas.

Quins preus! Que precios!

TOT el que hi ha a Suite està creat per dissenyadors independents nacionals. Dissenyem les nostres col·leccions des del nostre món creatiu particular i tota la nostra producció i tallers són d’aquí. A tot això li hem de sumar l’exclusivitat de les nostres peces. Produccions petites o petitíssimes, i en accessoris una gran majoria de peces úniques. Veient tot el procés em semblen més que justs els nostres preus…i ara amb les ultimes rebaixes, estan genials!
Ens veiem a Suite ;)

TODO lo que hay en Suite está creado por diseñadores independientes nacionales. Diseñamos nuestras colecciones desde nuestro mundo creativo particular y toda nuestra producción y talleres son de aquí. A todo esto le hemos de sumar la exclusividad de nuestras piezas. Producciones pequeñas o pequeñísimas, y en accesorios una gran mayoría de piezas únicas. Viendo todo el proceso me parecen más que justos nuestros precios…y ahora con las ultimas rebajas, están geniales!
Nos vemos en Suite ;)

Los comentarios están cerrados