Nova Etiqueta! Nueva etiqueta!

Nova etiqueta “Marta R. Gustems”

Com un objecte tan senzill i petit pot ser tan important! Avui he rebut les noves etiquetes brodades “Marta R. Gustems”.
Fa un parell de mesos vaig posar la mà a “la caixa de les etiquetes” i quina va ser la meva sorpresa després de vint-i-tantes col·leccions i milers de peces…que s’havien acabat! Així que vaig cridar al Jordi i va dissenyar les noves. Estic molt contenta amb el resultat, senzill i elegant. Ara, a continuar!

¡Como un objeto tan sencillo y pequeño puede ser tan importante! Hoy he recibido las nuevas etiquetas bordadas “Marta R. Gustems”.
Hace un par de meses puse la mano en “la caja de las etiquetas” y cual fue mi sorpresa después de veintitantas colecciones y miles de prendas…¡que se habían acabado! Así que llamé a Jordi y diseñó las nuevas. Estoy muy contenta con el resultado, sencillo y elegante. Ahora ¡a continuar!

Nova etiqueta “Marta R. Gustems”

Los comentarios están cerrados