Suite & The Brandery

Suite participa en el projecte “Windows on the move”, un concurs d’aparadorisme promogut des de +34 pressroom i La Fira de Barcelona, per el saló professional de la moda “The Brandery” que se celebra els propers 26/28 de gener.
Suite participa en el proyecto “Windows on the move”, un concurso de escapartismo promovido desde +34 pressroom y La Fira de Barcelona, para el salón profesional en moda “The Brandery” que se celebra los próximos 26/28 de enero.

Suite & Windows on the move

El tema de l’aparador havia de suggerir moviment…la nostra proposta segueix la línia estètica de Suite: original i peça única…Un mòbil creat per a l’ocasió entre el meu pare i jo (inspirat en les fantàstics mòbils de Alexander Calder). Espero que us agradi!
El tema del escaparate debía sugerir movimiento…nuestra propuesta sigue la línea estética de Suite: original y pieza única…Un móvil creado para la ocasión entre mi padre y yo (inspirado en las fantásticos móviles de Alexander Calder). ¡Espero que os guste!

Suite & Windows on the move Suite & Windows on the move

Suite & Windows on the move Suite & Windows on the move

Los comentarios están cerrados