Aparador Suite / Escaparate Suite / Vitrine Suite

Suite oversize Suite Oversize

Suite oversize Suite oversize

Una vegada acabat l’aparador d’aquesta setmana, vaig pensar en com m’agradava tot l’oversize. D’on vindria el gust per lo gran? per pispar roba de l’armari del xicot? És veritat que aquestes últimes temporades és el que més es porta…però això ve (en el meu cas i segur el de molts altres) de molt més lluny.
Una vez acabado el escaparate de esta semana, pensé en como me gustaba todo lo oversize. De donde vendría el gusto por lo grandote? por robar ropa del armario del novio? Es verdad que estas últimas temporadas es lo más…pero esto viene (en mi caso y seguro el de muchos otros) de mucho más lejos.

Jennifer Beals a Flashdance

Així que vaig fer memória i em vaig trobar amb la fantàstica Jennifer Beals a Flashdance. Tots recordareu la imatge de la pel·lícula amb una dessuadora super ampla i espatlla a l’aire, però en realitat tots els looks de carrer que llueix a la pel·lícula, són oversize! i estava tan maca…això segur que ha quedat a la retina de tota una generació!
Así que hice memória y me encontré con la fantástica Jennifer Beals en Flashdance. Todos recordareis la imagen de la película con una sudadera superancha y hombro al aire, pero en realidad todos los looks de calle que luce en la película ¡son oversize! y estaba tan guapa…eso seguro que ha quedado en la retina de toda una generación!

Los comentarios están cerrados