Dissenyadors / Diseñadores

Avui us ensenyo els espais de la casita de Wendy, p[pi:] i Nerea Lurgain a Suite. Tres estils molt diferents amb el denominador comú de signar col·leccions personals, úniques i produïdes des de/amb independència.
Hoy os enseño los espacios de La casita de Wendy, p[pi:] y Nerea Lurgain en Suite. Tres estilos muy diferentes con el denominador común de firmar colecciones personales, únicas y producidas desde/con independencia.

La casita de Wendy display Espai LCW

La casita de Wendy són els veterans de Suite. El seu estil naïf i canalla alhora donen un toc especial a la botiga. M’encanten els seus estampats i la seva peces en tricot són totals!
La casita de Wendy son los veteranos de Suite. Su estilo naïf y canalla a la vez dan un toque especial a la tienda. Me encantan sus estampados y su prendas en tricot ¡son totales!

Espai p[pi:] p[pi:] display

P [pi:] va començar en Suite amb la seva línia de bosses ja fa 7! anys. Al cap d’unes quantes temporades va produir la seva línia de roba amb el mateix esperit cuidat i modern. Les seves peces són atemporals i còmodes, sense deixar de ser molt especials… i love p[pi:] style.
P [pi:] empezó en Suite con su línea de bolsos ya hace 7! años. Al cabo de unas cuantas temporadas produjo su línea de ropa con el mismo espíritu cuidado y moderno. Sus prendas son atemporales y cómodas, sin dejar de ser muy especiales… i love p[pi:] style.

Nerea Lurgain display Espai Nerea Lurgain

Nerea Lurgain és la incorporació més recent. Les seves col·leccions estan plenes d’estil. La naturalesa, els viatges i la seva formació artística impregnen les seves peces. Aquesta temporada destaquen els plisats i els models en punt que demanen fred a crits jeje
Nerea Lurgain es la incorporación más reciente. Sus colecciones están llenas de estilo. La naturaleza, los viajes y su formación artística impregnan sus prendas. Esta temporada destacan los plisados y los modelos en punto que piden frío a gritos jeje

1 comentario sobre “Dissenyadors / Diseñadores”

  1. cris dijo:

    muchas gracias guapa!!! la tienda esta preciosa! ;)