Lookbooks

Avui diumenge mentre plovia al carrer…a l’estudi d’Andrei fèiem les fotos de tot lo nou! A primera hora l’Aisha (recentment arribada de Londres) i la nostra fidel model Lucy posaven amb la col·lecció tardor/hivern 2010-11 MRG. Fusta i miralls antics per seguir recreant l’ambient d’aquesta temporada.
Hoy domingo mientras llovía en la calle…en el estudio de Andrei ¡hacíamos las fotos de todo lo nuevo! A primera hora Aisha (recién llegada de Londres) y nuestra fiel modelo Lucy posaban con la colección otoño/invierno 2010-11 MRG. Madera y espejos antiguos para seguir recreando el ambiente de esta temporada.

Lucy Aisha Azategui

Seguim amb el lookbook dels bàsics MRG d’hivern. Aquesta vegada la model escollida és la Cristina, amb una imatge retro-moderna genial, molt aviat a la web!
Seguimos con el lookbook de los básicos MRG de invierno. Esta vez la modelo escogida es Cristina, con una imágen retro-moderna genial, muy prontito en la web!

Cristina & Jordi

Però no us cregueu que les més maques eren les models (que també jeje) sinó les nenes del Jordi! que entre dibuix i dibuix observaven el treball del papi, so cute!
Pero no os creáis que las más guapas eran las modelos (que también jeje) sino las niñas de Jordi! que entre dibujo y dibujo observaban el trabajo del papi, so cute!

Alba & Paula

GRÀCIES A TOTS! ¡GRACIAS A TODOS!!

Los comentarios están cerrados